Opleidingen - Willemen Bedrijfshulpverlening

Opleiding en advies voor een veilig gevoel

Opleidingen

BHV
Basishulpverlening of
bedrijfshulpverlening is een verzamelwoord voor een aantal zaken, die belangrijk zijn binnen bedrijven en organisaties als het gaat om veiligheid.
Reanimatie
Weet jij wat je moet doen als er iemand bewusteloos is en niet meer ademt? In deze situatie is snel en goed handelen van levensbelang. Hoe meer mensen kunnen reanimeren..
EHBO
Velen weten niet wat je moet doen bij een hartstilstand, kneuzing of ernstige bloeding? Zorg ervoor dat jij het wel weet en jouw partner, kind, familie, vriend of collega kunt helpen als dat nodig is!
Kinder EHBO
Weet je wat je moet doen bij hoofdletsel, een hersenschudding of vergiftiging? Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus Kinder EHBO. Inclusief reanimatie bij baby’s.
Communicatie
De communicatie tijdens een calamiteit kan van levensbelang zijn. Het communiceren kan gebeuren via de mobiele telefoon, via portofoon etc. Ook op dit gebied bieden wij cursussen aan.
HACCP
HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points, in het Nederlands ‘analyse van de gevaren en kritische controlepunten’. Het is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. 
VCA
Als aannemer krijgt u steeds vaker de vraag of u VCA-gecertificeerd bent. Veel opdrachtgevers stellen dit tegenwoordig zelfs als voorwaarde. Maar weet u wel waar VCA eigenlijk voor staat?