BHV trainingen - Willemen BHV Bedrijfshulpverlening

BHV trainingen

Bedrijfshulpverlening

Wat is bedrijfshulpverlening? Een BHV Training!

BHV trainingen, Basishulpverlening of bedrijfshulpverlening is een verzamelwoord voor een aantal zaken, die belangrijk zijn binnen bedrijven en organisaties als het gaat om veiligheid. Wij organiseren voor bedrijven en organisaties opleidingen voor BHV en adviseren over vluchtplannen en doen een gratis en geheel vrijblijvende veiligheidsscan.

 Elk bedrijf heeft één of meer bedrijfshulpverleners nodig.

Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren, zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Ieder jaar worden circa 200.000 mensen medisch behandeld voor letsel als gevolg van arbeidsongevallen. Zijn uw medewerkers goed getraind om bij een calamiteit snel en efficient te handelen?

Willemen BHV biedt NVB gecertificeerde BHV cursussen. De opleidingen worden afgestemd op het bedrijf. Hierbij is de Risico Inventarisatie & Evaluatie een belangrijk onderdeel. De EHBO handelingen worden geleerd volgens de geldende normen van Het Rode Kruis. De opleidingen kunnen in het bedrijf plaats vinden. De duur van de cursus is 1 of 2 dagen.

BHV trainingen

Vragen over BHV trainingen? neem vrijblijvend contact met ons op!